Dimission

Mandag d. 8.8 – 1. skoledag

Mandag d. 8.8 lyder startskuddet for 1. g’ernes første skoledag

Der er planlagt introforløb hele ugen med introtur onsdag/torsdag eller torsdag/fredag og introcafé fredag

Eleverne skal møde op kl. 9:00 foran skolens hovedindgang og vil blive taget imod af elevambassadørerne som er tilknyttet klasserne hele ugen samt med på introturen. Der er tilknyttet 3-4 elevambassadører pr/klasse.

Mandagens program slutter efter endt skoledag kl. 15:20 for alle 1. g klasser.

I vil blive introduceret for programmet og tilknyttet Lectio (forhåbentligt første dag), så I selv kan se jeres individuelle skema. Husk computer (chromebook kan desværre ikke anvendes på RG) til alle dagene.

Vi glæder os til at tage imod jer 🙂

Grundforløbet (kort beskrevet)

De første tre måneder på RG vil du og din grundforløbsklasse lære skolen at kende. Vi har fokus på, at du kommer godt fra start både fagligt og socialt, så du hurtigt føler dig tryg og godt tilpas på RG. I løbet af den første uge, skal du på introtur med din klasse og dine elevambassadører. Se mere under ‘Introtur’.

Du vil blive grundigt introduceret til de studieretninger, du har interesse for gennem særligt tilrettelagte studieretningsforløb, så du kan træffe det rigtige valg.

I begyndelsen af november starter du i din studieretningsklasse. Her bliver der igen et introforløb, så du hurtigt bliver fortrolig med dine nye fag, klassekammerater og lærer.