Dimission

Besøgsdag for 9. & 10. klasse

På Rungsted Gymnasium arrangerer vi flere besøgsdage i december og januar, hvor du kan få et indblik i, hvordan det er at gå i STX gymnasiet. I skoleåret 20/21 vil vi afholde besøgsdage, så de overholder Sundhedsstyrelsens retningslinjer i forhold til Covid-19 og i dialog med din folkeskole, så datoerne er endnu ikke endeligt fastlagte.

Når du tilmelder dig, kan du ønske at følge en klasse inden for et bestemt fagområde fx naturvidenskab eller samfundsvidenskab.

Du vil blive budt velkommen af vores elevambassadører, som vil vise dig rundt på skolen og fortælle om deres hverdag som gymnasieelever på Rungsted Gymnasium.

Skoledagen starter kl. 8:20 alle dage på nær torsdag, hvor eleverne først møder kl. 10:05 på grund af vores idrætsordning. Skoledagen slutter med en fælles evaluering kl. 13:35, så du har fri ca. kl. 14. Vi har moduler af 90 minutters varighed.

Skolen har en kantine, som du er velkommen til at benytte, men du kan naturligvis også selv tage mad med.

Du skal huske at medbringe papir, blyant og computer!

Hvis du kommer med offentlig transport, vil vi gøre dig opmærksom på, at vi har en gratis skolebus. Bussen starter på Humlebæk st. og stopper i Nivå st., Holmegårds-centeret og Kokkedal st.

Hvis du bliver syg, skal vi bede dig om at orientere skolens studiekontor kl. 8:00 på telefon: 4586 3311 eller på mail: gymnasiet@rungsted-gym.dk

 

Vi glæder os til at møde dig!