Dimission

Besøgsdage for 9. & 10. klasse

 

På Rungsted Gymnasium afholder vi normalt besøgsdage i december og januar.

Grundet de nuværende COVID-19 restriktioner, er det desværre ikke muligt at afholde besøgsdage på Rungsted Gymnasium. Hvis det bliver muligt i løbet af foråret vil vi skrive det på denne side. Vi vil endvidere sørge for, at I ikke bliver blandet med elever fra andre skoler samt afvikle besøgsdagen, så alle COVID-19 retningslinjer og anbefalinger overholdes. Vær opmærksom på, at du skal bære mundbind, når du færdes på vores gymnasium.

Du vil blive budt velkommen af vores elevambassadører, som vil vise dig rundt på skolen og fortælle om deres hverdag som gymnasieelever på Rungsted Gymnasium.

Skoledagen starter kl. 8:20 alle dage på nær torsdag, hvor eleverne først møder kl. 10:05 på grund af vores idrætsordning. Normalt ville en besøgsdag vare frem til kl. ca. 14, men hvis det ikke er muligt at komme ud og følge en klasse, vil dagen slutte tidligere.

Vi har moduler af 90 minutters varighed. Skolen har en kantine, som du er velkommen til at benytte, men du kan naturligvis også selv tage mad med.

Du skal huske at medbringe papir, blyant og computer!

Hvis du kommer med offentlig transport, vil vi gøre dig opmærksom på, at vi har en gratis skolebus. Bussen starter på Humlebæk st. og stopper i Nivå st., Holmegårds-centeret og Kokkedal st.

Hvis du bliver syg eller har symptomer på COVID-19, skal vi bede dig om at blive hjemme og orientere vores kontor kl. 8:00 på telefon: 4586 3311 eller på mail: gymnasiet@rungsted-gym.dk

Tilmelding til besøgsdag sker via dette link

Vi glæder os til at møde dig!