Dimission fredag den 28. juni

Til dimissionen vil de nye studenter få udleveret deres eksamensbevis og blive fejret med musik og taler. Efter dimissionen er Rungsted Gymnasium vært for en reception for studenterne og deres familie/gæster på plænen foran hovedindgangen.

 

PROGRAM

Kl. 9.00-9.15: 3.g’erne stiller op i stueetagen ud for A og B gangen og gør klar til indmarch.

Kl. 9.30-11:00: Dimission i fællessalen med udlevering af eksamensbeviser.

Kl. 11:00-11.45: Fotografering i Fællessalen – Fællesfoto med alle studenter i fællessalen og klassefotos i idrætshallen (kun for elever). Familie og gæster går udenfor, hvor skolen er vært for en reception. Studenterne deltager i receptionen umiddelbart efter fotograferingen.

Kl. 12:00-12:15 Studenterne forlader Rungsted Gymnasium

HUSK! Alle 3.g’erne skal mødes senest 8.45 foran A og B gangen.

 

VIGTIGE INFORMATIONER

Når den enkelte 3.g-elev har afleveret alle sine bøger i Studiecenteret, får eleven udleveret tre billetter til dimissionen. Det er altså kun muligt at få max 3 billetter til dimissionen (udover studenten, der ikke skal bruge billet i indgangen).

Bogaflevering i studiecenteret hver dag kl. 8.30-15.00 i denne uge, og mandag, tirsdag og onsdag i næste uge samme tid.

Der er ”kun” 3 billetter pr. student, selvom de fleste har en større familie, da vi alt bliver 1100 personer i fællessalen inkl. medarbejdere, studenter og 3 gæster pr student. Hele familien er dog velkomne til receptionen udenfor kl. 11.30 tiden og til at vinke til studentervognene kl. 12-12.15.

Parkering: Man ikke kan parkere ved skolen pga. de store biler, der bliver pyntet og kører væk med studenterne efter dimission og fotograferering.