Dimission

Generel information

Rungsted Gymnasium tilbyder den gymnasiale uddannelse stx.

 

Værdigrundlag:

Et globalt gymnasium

Hos os er den daglige undervisning tilrettelagt, så den har et globalt udsyn. Det kan fx være i form af samarbejde med virksomheder, andre gymnasier eller vores venskabsskoler i Indien, Kina og Japan. Vi sender hvert år elever på studieophold via RG-Abroad til fx USA, Kina, Japan, Tyskland, Spanien, Frankrig og England

Vi er det eneste gymnasium med tre delvist engelsksprogede studieretninger: Global Science, Global Politics & Economy og Global Society Class. Desuden udbyder vi kinesisk og japansk som 2. sprog.

Et socialt gymnasium

Hos os får du sociale og kulturelle kompetencer, som er værdifulde i et globalt samfund. Vi har aktiviteter på tværs af klasser og årgange som fx studieretningsdage, idrætsdag, musical, caféaftener mm., og du lærer at præstere i forskellige faglige og sociale fællesskaber og tage ansvar for dig selv og andre.

Et udfordrende gymnasium

Hos os stiller vi høje krav og udfordrer alle på hvert deres niveau. Uanset hvilken studieretning du vælger, kan du få 5 A-niveau fag, og vi har vores eget talentakademi samt elever tilmeldt forskellige talentprogrammer på tværs af gymnasier.

Derudover er vi Team Danmark Uddannelsespartner og har unikke forhold for dig, der ønsker at kombinere idræt på eliteplan med en studentereksamen.

Vi udbyder udfordrende studieretninger og sigter mod høj faglig kvalitet af undervisning og læring. Fx udbyder vi Super Science eller Medicin og Sundhed, som får til huse i vores nye, moderne sciencelokaler.

 

For at få et indtryk af skolen kan du se vores film.

 

Med venlig hilsen
Rektor Ruth Kirkegaard