Skolens værdier

 

Et globalt gymnasium

Hos os er den daglige undervisning tilrettelagt, så den har et globalt udsyn. Det kan fx være i form af samarbejde med virksomheder, organisationer, andre gymnasier eller vores venskabsskoler i rundt om i verden. Vi sender hvert år elever på længere studieophold via RG-Abroad til England, Tyskland, Frankrig, Spanien, USA, Kina, Japan og New Zealand.

Vi er det eneste gymnasium med tre delvist engelsksprogede studieretninger: Global Science, Global Politics & Economy og Global Society Class. Desuden udbyder vi sprogfagene: fransk, tysk, spansk, kinesisk og japansk .

Et socialt gymnasium

Hos os får du sociale og kulturelle kompetencer, som er værdifulde i et globalt samfund. En vigtig social kompetence er at kunne indgå i faglige fællesskaber og bidrage positivt. Vi har aktiviteter på tværs af klasser og årgange som fx studieretningsdage, innovationscamps, global camps, idrætsdag, musical, caféaftener mm. På den måde lærer du at præstere i mange forskellige faglige og sociale fællesskaber og tage ansvar for dig selv og andre.

Et udfordrende gymnasium

Hos os stiller vi høje krav og udfordrer alle på hvert deres niveau. Vi har vores eget talentakademi samt elever tilmeldt forskellige talentprogrammer på tværs af gymnasier som fx Akademiet for talentfulde unge og Sciencetalenter.

Derudover er vi Team Danmark Uddannelsespartner og har unikke forhold for dig, der ønsker at kombinere idræt på eliteplan med en studentereksamen. Mange af vores elever er tilmeldt vores idrætsordning, så det er muligt at passe både gymnasiet og ens sport.

Vi udbyder udfordrende studieretninger og sigter mod høj faglig kvalitet af undervisning og læring.

> Se studieretningsfolder – se alle de udbudte studieretninger 2019-22  
> Studieretningsvælger – prøv selv
> Adgangskrav – og film

 

Rektor Ruth Kirkegaard