Indien tur/retur: RG Abroad

Indien tur/retur: Indiske og danske gymnasieelever besøger hinanden

I hele fjorten dage var klasseværelset for otte gymnasieelever på Rungsted Gymnasium for nylig byttet ud med indisk skolegang i byen Pune, Indien.

Eleverne fra både 2. og 3.g-klasser rejste via gymnasiets RG Abroad-program alene til Indien for at følge undervisningen på Indus International School, lære om den indiske kultur og knytte bånd til nye venner. Eleverne boede hos deres indiske værtsfamilier og fik intet mindre end en oplevelse for livet.

Cloés film om hendes og de øvrige RG Abroad-studerendes besøg i Pune, Indien

 

 

Indiske elever i Rungsted

Og i disse dage er der så genvisit fra Indien. Hele 10 elever bor nu hos Rungsted-elever. De indiske elever følger skolegangen på Rungsted Gymnasium, bor hos danske værtsfamilier og smager de danske specialiteter som risengrød og flæskesteg. Og ja, så skamroser de indiske elever det smukke efterårsbeklædte Nordsjælland, de bevæger sig rundt i sammen med deres nye danske venner.

Eleverne på Rungsted Gymnasium får også rosende ord med på vejen, for gæstfriheden opleves som ganske særlig her i det kolde nord:

”Der er virkelig koldt her. Men vi er blevet mødt med en utrolig åbenhed og venlighed i alle de klasser vi kommer ind i, og de grupper vi deltager i”, som Anushka siger det.

 

Læs mere om RG Abroad her