Dimission

Introforløb i din studieretningsklasse

I starten af november vil du komme i en ny klasse på baggrund af dit studieretningsvalg. Det betyder, at du – udover de venskaber du allerede har knyttet – vil få en masse nye venner, som deler dine faglige interesser. Studieretningsforløbet består af dine studieretningsfag, obligatoriske fag samt valgfag.


Orientering om Studieretningsintrodagene d. 4-5 november

D. 4-5 november afholder vi SR-introdage for vores nye 1. g studieretningsklasser.

Klik her for at se elevprogrammet for begge dage.

Husk at hjælpe vores unge mennesker med at have tøj med, som de kan bevæge sig i inde og ude om torsdagen d. 4.11, da vores elevambassadører har lavet et aktivitetsprogram, som foregår inden- og udendørs denne dag.

Fredag d. 5.11 er der intromiddag samt forældremøde på Rungsted Gymnasium.

Forældremødet afholdes i et klasselokale, og det vil fremgå i elevens Lectioskema, så I ved hvor I skal gå hen. Klassens elever, de tilknyttede elevambassadører, et antal faglærere samt studielederen vil være med til forældremødet. Det vil i de store klasser være lidt klemt, da vi er mange, så forvent at sidde/stå lidt tæt. Man kan også vælge kun at deltage én forældre til mødet og så kan begge forældre deltage i Intromiddagen 18:30.

Konceptet for spisningen er en slags tapaskurv, hvor hver forældre/forældrepar tager en picnic kurv med til sig selv og sit barn. Vi er mange mennesker samlet, hvilket betyder at nogle klassespisninger muligvis kommer til at foregå til højbords, så man står op – vi skal nok forsøge at lave de bedst mulige løsninger.

Alle spiser i vores fællessal enten på stueplan eller oppe på vores balkon. Rektor vil sige et par ord kl. 18:30 inden middagen starter. Skolen giver drikkevarer under middagen, så man vil kunne hente en øl/vand i vores bar. I kan sætte jeres picnickurv på det bord hvor I skal spise inden i går op i klassen til forældremødet, det vil fremgå på bordene i fællessalen. Der vil være spritdispensere på alle bordene. Der vil være en gratis garderobe på eget ansvar i kælderen.

Kl. 19:30 vil der være et elev-event, hvor jeres unge mennesker skal forevise noget de har lært om torsdagen i fællessalen

Kl. 20:00 siger vi pænt farvel til alle forældre og lærere og sætter gang i en RG Cafe som varer til kl. 23:00, hvor der blandt andet vil være et årgangs-bingo med fede præmier.

Programmet er som følger:

  • 17:30: Ankomst af forældre
  • 17:45: Forældremøde
  • 18:30: Fælles spisning
  • 19:30: Elev-event
  • 20:00: Farvel til forældrene
  • 20:00: RG Cafe for hele 1. g årgangen
  • 23:00: Slut og tak for i aften

Hvis I har nogle spørgsmål eller andet, så kontakt Rasmus Flach Svendsen: rb@rungsted-gym.dk

Vi glæder os til at tage imod jer!