Introtur

Allerede tre dage efter skolestart tager du og din klasse på en todages introtur til Næsbycentret, hvor grundforløbsklasserne vil blive rystet godt sammen. For mere information om Næsbycentret se: http://teamtours.dk/gymnasiale-skoler/introtur/

Turen har to formål. For det første skal I være sammen med jeres nye grundforløbsklassekammerater og lære hinanden at kende. For det andet skal I lære noget om at arbejde med jeres personlige grænser og om nødvendigheden af at samarbejde med andre og vise tolerance for at opnå optimale resultater. I skal overnatte i tipier og vil komme til fx at bygge en tømmerflåde og klatre i træer og lave teambuilding aktiviteter.

Betaling og håndfæstning

Prisen for introturen er kr. 675 pr. elev. Beløbet dækker bustransport til og fra skolen, ophold samt forplejning. Pengene skal indbetales via Gymbetaling Der er åbent for betaling fra den 5. august 2020. Deadline for betaling er den 10. august 2020.

Håndfæstningen skal du og dine forældre underskrive og aflevere til din studieleder på din første skoledag.

Du kan finde håndfæstningen her: Håndfæstning-2020

Introturen afvikles i overensstemmelse med de sundhedsmæssige retningslinjer for Covid-19. Team Tours skriver: COVID-19 orientering

Afgang og hjemkomst for hold: 1g/1, 1g/2, 1g/3, 1g/4 & 1g/5

12.08 kl. 8:30 Afgang fra Rungsted Gymnasium

13.08 kl. 13:00 (ca.) Ankomst til Rungsted Gymnasium

Afgang og hjemkomst for hold: 1g/6, 1g/7, 1g/8, 1g/9 & 1g/10

13.08 kl. 8:30 Afgang fra Rungsted Gymnasium

14.08 kl. 13:00 (ca.) Ankomst til Rungsted Gymnasium

Der vil være mindst tre elevambassadører med pr. klasse og ledelsesrepræsentanter fra skolen samt flere instruktører på stedet.

Adresse

Næsbycentret

Skelbyvej 126

4171 Glumsø

http://www.naesbycentret.dk/index.php?lang=da

 

Huskeliste

Tøj: Et sæt tøj, som passer til vejret, endnu et sæt tøj, hvis du bliver våd, gode gåsko, varme sokker og evt. et sæt skiundertøj til om natten, evt. gummistøvler, evt. solhat, vindjakke, flere tynde trøjer (hellere end én tyk),  og generelt tøj efter vejrudsigten.

Overnatning: luftmadras/liggeunderlag, sovepose, lygte (gerne seperat fra mobilen) og eventuelt et ekstra tæppe.

Hygiejne: Tandbørste og tandpasta, vaskegrej, håndklæde, personlige hygiejneting, medicin, myggelys og -spray, læbepomade og solcreme.

VIGTIGT: En tallerken til morgenmad og aftensmad, bestik, en kop, en drikkedunk og et viskestykke (vigtigt!), sygesikringsbevis og en god madpakke og nogle snacks. Der er ingen mad før aftensmaden og ingen mulighed for at handle.

Nyttig information

Hvis du lider af medicinkrævende sygdomme, (f.eks diabetes, epilepsi mm.) fysiske handicaps eller andet, som gør det vanskeligt at gennemføre turens program, skal du huske at orientere skolen, pr. mail: gymnasiet@rungsted-gym.dk inden I tager af sted.