Ledige stillinger på RG

Rektor til Rungsted Gymnasium

Rungsted Gymnasium er et ambitiøst og veldrevet, lokalt forankret gymnasium med en sund økonomi. Organisationen er kendetegnet ved en konstruktiv samarbejdskultur og et fælles mål om at skabe et udviklingsorienteret gymnasium med stor medarbejder- og elevinddragelse. Stort engagement og en fælles ambition om at levere stærke og varierede tilbud til forskellige elevgrupper kendetegner gymnasiet.

Gymnasiet har 74 medarbejdere og ca. 820 elever. Ud over eget talentakademi har Rungsted Gymnasium også status som Team Danmark Uddannelsespartner.

Som rektor får du det overordnede ansvar for drift og udvikling af Rungsted Gymnasium. Desuden får rektor en stor rolle i at videreudvikle Rungsted Gymnasiums stærke omdømme og position/værdigrundlag som et globalt, socialt og udfordrende gymnasium.

Ud over en relevant videregående uddannelse forventer vi, at du har ledelseserfaring fra en uddannelsesinstitution. Som leder er du synlig og beslutningsdygtig og karakteriseret som en person med høj integritet samt respekt for dialog og samarbejde. Din ledelsesstil er lyttende og transparent og baserer sig på respekt og tillid i forhold til dine medarbejdere og deres roller.

Vil du vide mere?

Læs mere om Rungsted Gymnasium på www.rungsted-gym.dk

Du er også meget velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Isabella Wedendahl på 2129 4417 eller partner i Human Capital Group Henrik Greisen på 5127 0107/heg@hcg.dk, som også kan fremsende en uddybende stillingsprofil.

Du kan søge stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV til lwa@hcg.dk. Alle ansøgninger behandles fuldt fortroligt og videregives ikke til ansættelsesudvalget uden din forudgående accept.

Ansøgningsfristen udløber fredag den 16. marts 2018.