Mallika tog hele 2.v med til Indien 

Global Science-klassen, 2v, på Rungsted Gymnasium er netop vendt tilbage fra en fantastisk studietur til Indien. Mallika, indisk udvekslingsstuderende i 2.v, viste både sit levende land og sine forældres hus frem for 2.v i ugen, der netop er gået.

– I Indien besøgte vi vores partnerskabsskole, Vidya Valley School i Pune, en “lille” indisk by med 6 millioner indbyggere, fortæller en glad og netop hjemvendt gymnasielærer fra Rungsted Gymnasium, Randi Sabroe, sammen med gymnasielærer Inge Skrumsager Møller og hele 2.v.

På turen blev der tid til at besøge millionbyen Mumbai (20 mio. mennesker), den fremadstormende bilfabrik Mahindra samt den ekspanderende IT-virksomhed TCS, Tata Consultancy Service. Sidstnævnte er en stor it-virksomhed, der leverer software til globale giganter som Bank of America, og nå ja, også Danske Bank.

– Vi er meget taknemmelige for, at travle indiske virksomheder tager sig tid til at vise deres firmaer til os, når vi besøger Indien, fortæller Randi Sabroe.

– Og så er vi er meget stolte af at 2.v var fremragende repræsentanter for Rungsted Gymnasium og Danmark. Stolte er vi virkelig over vores elever, der kan klare kulturforskelle og de udfordringer, man nu engang møder, når man rejser i Indien. Eleverne var nysgerrige på det hele: Mad, folk, kultur og historie i Indien.

Randi Sabroe slutter af med takke Mallika, for at tage tilbage til både hjemland og hjemby for en kort bemærkning med 2.v og et par lærere i bagagen. Og en tak sender Randi Sabroe også til Rungsted Gymnasiums partnerskole Vidya Valley School, der hjalp med alt – stort som småt.