Dimission

Sådan søger du RG

Ansøg om optagelse

Du skal være erklæret uddannelsesparat fra folkeskolen for at søge gymnasiet. Desuden skal du opfylde krav om karaktergennemsnit. Opfylder du disse krav, kan du ansøge om optagelse via dette dette link:

ANSØGNING

Ansøgningsfrist til gymnasiet er d. 1. marts.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Rungsted Gymnasium.


Adgangskrav

Adgangskrav og optagelsesprøve


Hjælp til ansøgningen

I ansøgningen skal du angive gymnasium, sprog 2 og kunstnerisk fag. Du skal ikke angive studieretning, men du kan her på hjemmeside se hvilke studieretninger vi udbyder. Du vælger først studieretning i oktober måned efter du er startet.

Når du har ansøgt vil du medio marts modtage en kvittering for modtagelse af din ansøgning. Her vil der stå at vi har reserveret plads til dig på gymnasiet.

Din plads er nu reserveret indtil sommer, hvor vi først endeligt kan se, hvem der opfylder betingelserne for optagelse på uddannelsen, når der har været afholdt eksamen i 9. eller 10. klasse, og enkelte elever tilmed har været til optagelsesprøver med efterfølgende samtaler.

I slutningen af juni, hvor resultaterne af prøverne og samtalerne foreligger, vil vi kunne se, om du opfylder adgangskravene. Opfylder du adgangskravene, vil du hurtigt herefter få besked om endelig optagelse. Alle breve sendes til din og dine forældres E-boks. Det er derfor vigtigt, at du har en E-boks, således at du kan modtage information fra os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Rungsted Gymnasium.