Dimission

Studenter 2022 – se dem her

Studenterne har fået hue på

Hektiske og dejlige dage med de sidste eksamener, huer, huemiddag og translokation. Herunder finde du billeder af og tekst om studenterne årgang 2022.

Vi starter med et udpluk fra rektors tale:

“Dagen er kommet. I kan knibe jer selv i armen, for I gjorde det. I dag fejrer vi 226 smukke og skønne studenter her i fællessalen”. Således startede rektor Ruth Kirkegaard årets studentertale, og fortsatte:

“I har haft masser af virtuel undervisning og masser af virtuelle udfordringer – men også virtuel hygge. I har løbet jorden rundt med Kristian Wulf og jeres lærerne har leveret et hav af virtuelle, kreative løsninger. Det har I klaret helt helt fantastisk. Men uanset alle kræfter, vi har brugt, så var det en svær tid for jer og en svær tid for os alle, siger rektor og fortæller, at det er betydningsfuldt at være tæt forbundet med andre mennesker.”

Fællesskabet fik også et ord med på vejen.

“At være en del af et stærkt fællesskab kan ikke undervurderes. At være et socialt væsen og at tilhøre en flok er en del af det menneskelige DNA, og en del af vores trivsel. I knoklede, vi knoklede, elevrådet knoklede for fællesskabet Og det var en imponerende indsats.”, siger hun til klapsalver fra både studenter og familier.

Vil man se og læse mere – så klik ind på sn.dk findes flotte artikler og billedserier:

> Studenter besøgte plejehjem – en rørende historie

> Et hjerteligt farvel uden restriktioner – translokationen på Rungsted Gymnasium

> Årets første studenter – så kom huerne på

> 0 procent i fravær – hvordan gør man?