Dimission

Udvalg og klubber – meld dig ind i et fællesskab

Formål med RG-fællesskab – netværk for livet

Når man opretter et RG-fællesskab (udvalg/klub), så er det for at mødes med andre elever/lærere som har samme interesse og brænder for en sag. Udover at mødes i sit RG-fællesskab og dyrke disse interesser, så har man også som oprettet RG-fællesskab en forpligtelse til at bidrage til det store skolefællesskab. Man skal derfor stå til rådighed og bidrage til forskellige arrangementer, hvis det giver mening og er relevant. Man skal således som elev/lærer kunne spørge de forskellige RG-fællesskaber, hvis man har brug for hjælp til en sag der kan gavne fællesskabets på gymnasiet. Vi skal ligeledes sørge for, at gamle medlemmer af RG-fællesskaber bliver inviteret med til begivenheder, som f.eks. en årlig skakturnering i forbindelse med en Cafeaften. Formålet er altså, at vis man bidrager under sin skolegang på RG til RG-fællesskabet, så bliver man medlem for livet og dermed har man skabt et netværk for livet.

Oprettelse af et RG-fællesskab:

Hvis man ønsker at oprette et fællesskab, så skal man sende en motiveret ansøgning til Jacob Hermansen og Formandsgruppen i elevrådet. Heri skal man skrive formålet med fællesskabet og skrive hvem der er forperson og næstforperson. Et fællesskab er først oprettet når der er en forpersonsgruppe.

På RG har du mulighed for at blive en del af en masse spændende fællesskaber, så skynd dig at tilmelde dig. Hvis du er interesseret i at forpligte dig til et fællesskab og skabe det fedeste elevnetværk på RG, så kontakt JH (Jacob) eller RB (Rasmus) enten i lectio eller mød op nede på kontoret ved administrationen!

RG-fællesskaber 22-23:

 

“Noget af det bedste ved RG er stemningen og de mange muligheder for at møde mennesker på kryds og på tværs fx gennem RG -elevråd eller i RG – fest” (elevcitat)

Kontakt:

Jacob Hermansen

jh@rungsted-gym.dk