Dimission

RG – Velgørenhed

RG- Velgørenhed er skolens største udvalg. Det tager hånd om de største arbejdsopgaver. Vi arbejder ofte imod helt specifikke mål, som fx at tjene så mange penge ind til Danmarks Indsamling som muligt. Derudover har vi en partnerskole i Ghana, som vi forrige år samlede 50.000 kr. ind til, så de kunne få en ny skolebus.

Opgaverne indenfor RG – Velgørenhed varierer ofte. Nogle gange sælger vi kage og kaffe til skolens arrangementer. Derudover har vi lavet en aftale med skolen, som donerer alt pant til udvalget, så dette sørger vi også for at pante. Der ud over er der også mere kreative opgaver som fx at designe brochurer og plakater, som reklamerer og skaber opmærksomhed omkring udvalget. Arbejdet i udvalget består også af mere administrative opgaver som fx at administrere lotterier for hele skolen med fede præmier fra de lokale butikker, hvor overskuddet går til et godt formål.
Vi har en årlig café i februar, som vi står for at planlægge og afholde. Det indebærer bl.a. at udarbejde idéer til fede boder, som har til formål at skabe overskud til velgørenhed.
RG-Velgørenhed spænder altså over en vifte forskellige arbejdsopgaver.
Vi deler og lytter til hinandens inputs, og vi stræber efter at fordele arbejdsbyrden lige mellem alle, med plads og forståelse til, at man i nogle perioder i gymnasiet kan have mere travlt end andre.
Hvis dette lyder som noget for dig, så kontakt os på Lectio!

 

Kontakpersoner:

Oda Amalie Andreasen 3.c &  Mathilde Baudry 3.c