Dreng og pige læser i biologibog. bioteknologi. rungsted gymnasium. studie- og ordensregler

STUDIE- OG ORDENSREGLER

RG’s studie- og ordensregler har til formål at sikre et godt undervisningsmiljø og en god elevtrivsel. Studie- og ordensreglerne sætter en fælles ramme for, hvordan elever og ansatte samarbejder og indgår i faglige og sociale fællesskaber, så der skabes de bedste forudsætninger for den enkelte elevs trivsel, læring og dannelse som forberedelse til videregående uddannelse. Se studie- og ordensreglerne herunder via linket.

Emner: Studieregler, ordensregler, procedure for skolens indgriben overfor elevers overtrædelse af reglerne, sanktionering ved overtrædelse af studie- og ordensreglerne, registrering af deltagelse i undervisning, nægtelse af oprykning til næste klassetrin, klage

REGLER FOR ORDEN - DRENGE SPILLER BORDFODBOLD PÅ RUNGSTED GYMNASIUM

ANTIMOBBEPOLITIK

En anti-mobbestrategi giver fælles retningslinjer for arbejdet med mobning ved at beskrive, hvordan uddannelsesinstitutionen vil forebygge og håndtere mobning i praksis.

venner studerer sammen. rungsted gymnasium. fag

LECTIOREGLER

Lectio-reglerne er lavet for at sikre smidig og hensigtsmæssig planlægning af hverdagen for elever og lærere.

studie og ordensregler - studieregler - festkultur - fest - antimobbepolitik

FEST- OG ALKOHOLPOLITIK

Rungsted Gymnasiums alkohol-og rusmiddelpolitik skal bidrage til at skabe en kultur, hvor læring samt faglige og sociale fællesskaber er i fokus.

venner studerer sammen. rungsted gymnasium. fag

MOBILPOLITIK

På Rungsted Gymnasium vil vi skabe de mest optimale betingelser for motiverende undervisning og læring for både elever og lærere. Vi vil støtte eleverne i at opnå større faglig koncentration og dybdegående læring i klasse- og læringsrummet.

REJSEREGLER

På Rungsted Gymnasiums tager vi undervisningslokalet ud i verdenen for at få mere viden og udvikle os. Her forekommer der nogle regler, som omfatter alle typer af studieture.